آب بندی نمای ساختمان به دلایل مختلفی صورت می پذیرد چون نفوذپذیری رطوبت و باران از مصالح ساختمانی به کار رفته در نما، به داخل ساختمان می تواند از عمر مفید بنا بکاهد. علاوه بر آنکه شکل ظاهری نمای ساختمان را تحت تأثیر خود قرار می دهد. بنابراین هنگامی که با شوره زدگی و ترک خوردگی در نمای ساختمان رو برو می شوید، بایستی هر چه سریعتر نسبت به عایق کاری و آب بندی نمای ساختمان اقدام نمائید. روش های متعددی برای اجرای آب بندی نمای ساختمان و شستشوی نمای ساختمان در نظر گرفته می شوند که گروه کار در ارتفاع نماروز دارای سابقۀ طولانی در این زمینه هستند.

آب بندی نمای ساختمان با روش های اصولی  

در ادامۀ پست به برخی از روش های آب بندی نمای ساختمان خواهیم پرداخت تا بیشتر به اهمیت ارائه چنین خدماتی پی ببرید. مسائل مهم منجمله شیوۀ دسترسی به نمای ساختمان و همچنین جنس مصالح بکار رفته در نما از جمله مواردی هستند که نقش مؤثر در چگونگی اجرای آب بندی نمای ساختمان دارند. با افزایش سطح توانایی کارشناسان و مجریان، برخی از مواقع اجرای آب بندی نمای ساختمان با طناب بسیار کارآمد خواهد بود. البته ارتباط مستقیم با معماری نمای ساختمان و میزان دسترسی فرد به قسمت های مختلف نما و در نهایت رعایت نکات ایمنی دارد.

با این تفاسیر، هزینه آب بندی نمای ساختمان بر اساس شیوۀ اجرای کار و همچنین متراژ کار و متریالی که برای عایق کاری مورد استفاده قرار گرفته می شوند، تعیین می گردد. عمدتاً متناسب با مصالح کامپوزیت و شیشه که در نما به کار برده می شوند، از چسب های پلی یورتان برای آب بندی نمای ساختمان استفاده می نمایند چون دارای مقاومت بالایی در برابر شرایط محیطی می باشند. همواره سبک اجرای آب بندی نمای ساختمان بر اساس طراحی نما و میزان حجم کار مشخص می گردد. جهت کسب اطلاعات بیشتر در حوزۀ خدمات ساختمانی در ارتفاع بالا مانند خدمات شستشوی نمای ساختمان  می توانید با گروه ساختمانی نماروز در ارتباط باشید.

آب بندی نمای ساختمان به روش های مختلف قابل اجرا می باشد. متناسب با جنس مصالح ساختمانی، متریالی که جهت آب بندی نمای ساختمان مورد استفاده قرار گرفته می شوند، متفاوت از یکدیگر انجام می پذیرد. یکی از دلایل اصلی در نفوذپذیری رطوبت و آب در ساختمان هایی با نمای کامپوزیت و شیشه، فرسودگی و از بین رفتن لاستیک عایق بند ورق های کامپوزیت و زوار میان شیشه ها می باشد. البته عدم رعایت اصول اولیه در نحوۀ قرارگیری پنجره ها در کنار یکدیگر، نیز می تواند عاملی برای انتقال نم و رطوبت به داخل ساختمان محسوب گردد. در صورت نیاز به دریافت خدمات آب بندی نمای ساختمان به صورت اصولی می توانید با گروه کار در ارتفاع نماروز تماس حاصل فرمائید.

اطلاعاتی درباره آب بندی نمای ساختمان

معمولاً از چسب های مختلف همچون چسب آکریلیک، سیلیکونی و پلی اورتان برای آب بندی نما کامپوزیت و شیشه استفاده می شود. هر کدام از آنها دارای یک سری ویژگی های خاص هستند که در موقعیت های متفاوت جهت از بین بردن ترک و یا درزهای بوجود آمده در نواحی مختلف نمای ساختمان می توان از آنها استفاده نمود. عمدتاً جهت آب بندی نمای ساختمان شیشه و کامپوزیت از چسب پلی یورتان استفاده می شود چون مقاومت و استحکام بالایی در برابر شرایط محیطی دارد و نسبت به دیگر چسب های مذکور، خاصیت چسبندگی بیشتری دارد.

اهمیت چگونگی اجرای مراحل آب بندی نمای ساختمان و بکارگیری متریال مناسب می تواند تأثیر مستقیم بر روی تداوم و طول عمر مصالح در نما داشته باشد. این در حالی است که جهت آب بندی نمای ساختمان با مصالح غیر صیقلی همچون سنگ، سیمان و آجر می توان از مواد نانو، رزین، عایق های دو جزئی، مایع پلیمری شفاف و ... استفاده نمود. در نهایت، جهت کسب اطلاعات تخصصی بیشتر و دریافت خدماتی چون عایق کاری نمای ساختمان می توانید با گروه ساختمانی نماروز تماس بگیرید.

گروه نماروز

آدرس : تهران خیابان بهار جنوبی برج بهار واحد 453

شماره تماس : 33542683-021 و 6141648-0912

ایمیل :
مبلغ : تماس بگیرید
وب سایت :
آدرس :
به این آگهی امتیاز بدهید :
10 / 10
از 1 کاربر

تماس با آگهی دهنده

شماره تماس شما : *
متن پیغام شما : *
تصویر امنیتی :

مشخصات آگهی

اضافه به علاقه مندی ها
تعداد بازدید : 109
نمایش همه
علاقه مندی ها ()